fbpx

تعلم السويدية مع تطبيق يستخدمه أكثر من 50 الف شخص في السويد

- Advertisement -

أعرف أنك ترغب بتعلم اللغة  السويديةبطريقة سهلة و ممتعة 

💯 بعيدا عن التعقيدات و الصعوبات في النطق👀.
لا يهم في أي مرحلة لغوية أنت الآن 😎

 ستجد مكانك المناسب و ما تحتاج أنت أن تتعلمه😍
لقد مللت كافة التطبيقات و المواقع والكتب التقليدية والرتيبة ترغب في طريقة جديدة💯⁉️.
هل تعرف أن هذا التطبيق سيكون نقلة في طريقة تعلمك للغة  السويدية؟🤗😍
هل تعرف أنه عن طريق المرح والالعاب ستتعلم اللغة بطريقة لن تنساها كما يتعلم الاطفال😍😝
اكتشف هذا التطبيق المجاني بالضغط على زر التحميل وتعرف على اللغة بطريقة مبسطة 💯وأحصل على الكثير من المرح و المزيد من اللغات الاخرى👍💪

- Advertisement -

Vilka aktiviteter erbjuder den?

 

- Advertisement -

Funeasy lär sig – Lär dig svanska språket app granskning

Vi lever i en värld där kunskapens värde är mycket viktigt för vår utveckling som person eller person. Det finns dock för mycket kunskap i världen och det är vårt beslut att välja vilken man ska använda i våra liv och få tillgång till nya möjligheter.

Vissa människor väljer att lära sig svanska och annan musik eftersom de tror att det är ett universellt språk. Men det finns för många språk vi kan lära oss, så varför ska vi anpassa oss till att lära oss ett universellt språk när vi kan kommunicera via olika språk.

 

Kul lätt att lära sig –

Lär dig svanska språket app recension

Baserat på denna princip har tusentals appar skapats för att hjälpa människor att lära sig nya språk. Dessa appar är dock mest specifika, vilket betyder att de bara försöker lära sig ett språk.

Om du vill lära dig mer än ett språk måste du till och med ladda ner fyra appar. Av den anledningen föredrar och använder Funeasy lärar-appen eftersom de med den här appen kan lära sig flera språk utan att tappa plats i sina mobiltelefoner. Dessutom har den ett mycket interaktivt och vänligt undervisningssystem för alla användare. Det är därför vi pratar med dig om de olika tjänsterna du kan lita på den här appen, denna Funeasy Learn-recension.

Vad är Funeasy

learning och hur fungerar det?

Funeasy Learn är en app som du kan ladda ner gratis och som du kan använda offline. Som namnet antyder är det huvudsakliga syftet med denna app att göra språkinlärningsprocessen enkel men också full av roligt. När allt kommer omkring är det bättre att lära sig en ny sak så komplex som ett nytt språk som åtnjuter varje ögonblick och steg.

Funktionen för denna plattform har inga komplikationer eftersom den är mycket vänlig för användarna. Den använder en strategi baserad på spel för att hjälpa människor att lära sig ett nytt språk utan konstant tryck för att lära sig. Med den här appen kan du lära dig medan du spelar utan att märka det.

Vilka språk kan jag lära

mig med Funeasy att lära mig?

Naturligtvis kanske Funeasy Learn Review inte är giltigt om vi inte pratar om de språk du kan lära dig. En av de största fördelarna med denna applikation är att du kan lära dig 34 språk själv. Detta är ett stort antal med tanke på att de flesta appar är specialiserade på endast ett språk.

 

Inom de språk du kan lära dig med Funeasy-lärande finns: arabiska, bulgariska, katalanska, kinesiska, traditionell kinesiska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, engelska, amerikanska engelska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, hindi , Ungerska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, norska, polska, portugisiska, brasilianska portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, svenska, thailändska, turkiska och ukrainska.

للحصول على المزيد من الدروس تابعنا على وسائل التواصل الاجتماعي 😍😊